بلاگ

حداقل سرمایه برای واردات از چین / چگونه شروع کنیم؟ پارس نیکان

مقدمه

حداقل سرمایه برای واردات از چین چقدر است؟ این روزها چالش های اقتصادی افراد را به مسیرهای کسب درآمد متفاوتی سوق داده است. تجربه ثابت کرده است که یکی از سودآورترین مسیرها، واردات و صادرات انواع کالاها هستند. برخی از افراد با تصور واهی از سرمایه گذاری های هنگفت برای واردات، از این مقوله دوری می کنند. در حالی که هرگز اینطور نیست!

واردات از چین حتی با سرمایه کم نیز امکان پذیر خواهد بود. نکته اینجاست که برای واردات سودآور، باید تکنیک های کلیدی و کاربردی برای واردات را شناخته و تسلط کاملی بر روی آنها داشته باشید. استفاده از مشاوره های تخصصی و راهنمایی های حرفه ای از شرکت بازرگانی پارس نیکان می توانید مسیر پرچالش پیش روی شما را هموار سازد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09961718669 ارتباط برقرار کرده و یا در فضاهای مجازی با ما همراه باشید. در این صورت یک بیزینس حرفه ای و تخصصی با سودآوری چشمگیر را تجربه خواهید کرد.

حداقل سرمایه برای واردات از چین

هزینه‌های اصلی در فرآیند واردات

یکی از راهکارهای طلایی و کلیدی جهت تعیین حداقل سرمایه برای واردات از چین تشخیص هزینه ‌های اصلی در فرایند واردات می ‌باشد. محاسبه دقیقه سرمایه بر اساس هزینه ‌های اصلی رقم می ‌خورد. بنابراین شناخت هزینه ‌های اصلی می ‌تواند تاثیر بسزایی بر روی تخمین سرمایه مورد نیاز برای یک واردات سودمند، داشته باشد. اگر بخواهیم به طور کلی هزینه‌ های اصلی را شناسایی کنیم، می ‌توان از فاکتورهای زیر یاد کرد:

  1. یکی از هزینه‌ های اصلی، هزینه ‌های مربوط به خرید کالا هستند که دربردارنده ی قیمت کالا و هزینه تهیه نمونه محصول، می ‌باشد.
  2. هزینه ‌های مربوط به حمل و نقل از دیگر فاکتورهای تاثیر گذار بر روی تخمین هزینه‌ های اصلی می باشد. هزینه‌ های حمل داخلی در چین، هزینه حمل بین المللی، هزینه بیمه حمل و نقل، هزینه تخلیه و بارگیری از مهمترین هزینه های مربوط به حمل و نقل هستند.
  3. حقوق گمرکی، هزینه ‌های مربوط به ترخیص کالا، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه ‌های انبارداری و غیره، از جمله هزینه ‌هایی هستند که در لیست هزینه ‌های اصلی واردات کالا لحاظ می‌ شوند.
  4. از دیگر هزینه ‌هایی که در محاسبه هزینه اصلی واردات باید مد نظر قرارداد، عبارتند از: هزینه بازرسی کالا، هزینه‌ های بازاریابی، هزینه تبدیل ارز، هزینه ‌های جانبی و غیره

محاسبه سرمایه مورد نیاز برای شروع واردات

آیا از تکنیک تخمین دقیق حداقل سرمایه برای واردات از چین چیزی می‌ دانید. برای اینکه بتوانید به اطلاعات دقیقی در این زمینه دست یابید به یک مثال ساده اشاره خواهیم کرد. این مثال مربوط به خرید 1000 عدد گوشی موبایل می باشد و قیمت ها کاملا اتفاقی هستند.

دسته بندی قیمت در سال 1404 توضیحات
هزینه ی خرید کالا 500 میلیون تخمین هزینه با توجه به تعداد سفارش و قیمت گوشی
هزینه حمل داخل چین 10 میلیون تخمین هزینه با توجه به مسافت و نوع حمل کالا
هزینه حمل بین المللی 50 میلیون تخمین هزینه با توجه به وزن، حجم و نوع حمل بار
هزینه بیمه حمل و نقل 5 میلیون تخمین هزینه با توجه به ارزش کالا و نوع بیمه 
هزینه حقوق گمرکی 100 میلیون تخمین هزینه با توجه به تعرفه های گمرکی و ارزش کالا
هزینه ترخیص کالا 10 میلیون تخمین هزینه توسط کارگزار برای انجام امور گمرکی
هزینه مالیات بر ارزش افزوده 50 میلیون تخمین بر اساس نرخ مالیات بر ارزش افزوده
هزینه های جانبی 5 میلیون تخمین هزینه های مذاکره، مشاوره،  تبدیل ارز و …
حاشیه سود 30% با توجه به جمع کل هزینه ها

با توجه به جدول ذکر شده، سرمایه مورد نیاز برای واردات برابر با 949 میلیون، می باشد. با توجه به این روش محاسبه می توانید به راحتی سرمایه مورد نیاز برای واردات را تشخیص دهید. فراموش نکنید که بهترین و اصلی ترین راهکار برای تشخیص سرمایه مورد نیاز، استفاده از دانش کارشناسان زبده در بازرگانی پارس نیکان است.

توجه: برای شروع واردات از چین حتی میتوان با سرمایه اولیه 100 میلیون تومان نیز اقدام کرد. این مورد برای واردات کالاهای کم حجم کاربرد دارد.

هزینه ی واردات چقدر است؟

بهترین کالاهای وارداتی با حداقل سرمایه

در واردات از چین با سرمایه محدود، بهترین گزینه‌ها کالاهایی هستند که از نظر قیمت اولیه و هزینه‌های جانبی پایین بوده و در عین حال تقاضای بالایی در بازار داخلی دارند. به عنوان مثال، لوازم جانبی موبایل مانند شارژرهای بی‌سیم، قاب‌ها و هندزفری‌ها، اسپیکرهای قابل حمل هوشمند و دوربین‌های دیجیتال با کیفیت مناسب از جمله کالاهای پرسود و کم‌هزینه محسوب می‌شوند. این اقلام به دلیل ابعاد کوچک، وزن کم و امکان ارسال سریع، برای واردکنندگان تازه‌کار ایده‌آل هستند؛ چرا که نیاز به سرمایه اولیه کمی دارند و از طرفی سوددهی بالایی نیز دارند. علاوه بر این، کالاهای نوآورانه و عجیب‌وغریب که در نگاه اول به نظر نامتعارف می‌آیند ولی بازار هدف مشخصی دارند، نیز می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای ورود به بازار باشند.

ردیف دسته کالا نمونه کالاها ویژگی‌های کلیدی مناسب برای سرمایه کم
۱ لوازم جانبی موبایل شارژرهای بی‌سیم، قاب گوشی، هندزفری ابعاد کوچک، وزن کم، تقاضای بالا، امکان ارسال سریع بله
۲ اسپیکرهای قابل حمل اسپیکرهای هوشمند با بلوتوث هزینه تولید پایین، محبوب در میان نوجوانان، قابلیت حمل و نقل آسان بله
۳ دوربین‌های دیجیتال دوربین‌های دیجیتال، دوربین‌های امنیتی کیفیت مناسب، بازار مصرف وسیع، قابلیت رقابت در قیمت عمده بله/متوسط
۴ کالاهای خاص وارداتی اقلام تزئینی، محصولات دست‌ساز چینی تنوع بالا، بازار هدف مشخص، جذابیت برای گروه‌های خاص مصرف‌کننده بله

نکات کلیدی برای کاهش هزینه‌ها در واردات

برای دستیابی به سودآوری قابل توجه و کاهش هزینه واردات کالا از چین، بهتر است به برخی از موارد کلیدی توجه ویژه ای داشته باشید. این نکات مهم و کاربردی می توانند در تامین حداقل سرمایه برای واردات از چین نقش بسزایی داشته باشند:

  • انتخاب تامین کننده مناسب
  • انتخاب روش حمل و نقل بهینه و مقرون به صرفه
  • بهینه سازی فرایند ترخیص کالا
  • بررسی انواع روش های پرداخت
  • مدیریت صحیح ریسک

آیا می دانستید که با تکنیک های کاربردی می توانید هزینه های مربوط به قیمت حواله یوان را کاهش دهید؟ برای اینکه بتوانید به این نکات مهم و کلیدی دست یابید، می توانید با شماره تماس 09961718669 ارتباط برقرار نمایید.

راهنمای تامین مالی برای واردکنندگان تازه‌کار

چگونه می توان حداقل سرمایه برای واردات از چین را تامین کرد؟ یکی از چالش های پیش رو در زمینه ی واردات کالا، تامین سرمایه مناسب است. این امر برای وارد کنندگان تازه کار نیز بسیار دغدغه برانگیز است. برای تامین مالی می توان از روش های زیر استفاده کرد:

  • استفاده از سرمایه و پس انداز شخصی
  • جذب سرمایه از طریق پلتفرم های سرمایه گذاری جمعی
  • دریافت وام های بانکی از موسسات مالی و یا بانک ها
  • استفاده از اعتبار اسنادی در صورت قبول کردن تامین کننده خارجی
  • مشارکت با برخی از شرکای تجاری
  • جذب سرمایه از افراد سرمایه گذار

یکی از راهکارهای کلیدی در زمینه ی تامین مالی، تامین حداقل سرمایه برای واردات از چین، خدمات حمل و نقل و بسیاری از فرایندهای دیگر در واردات، استفاده از مشاوره های کارشناسانه می باشد.

روش‌های افزایش بازده سرمایه واردات

برای افزایش بازده و تامین حداقل سرمایه برای واردات از چین می توان از روش های تکنیکال زیر استفاده کرد. فراموش نکنید که نقش سورسینگ کالا در این زمینه بسیار حائز اهمیت خواهد بود. از روش های کاربردی برای تمرکز بر روی افزایش بازده سرمایه عبارتند از:

  • افزایش حجم فروش
  • بهینه سازی قیمت فروش
  • کاهش هزینه ها
  • تنوع بخشیدن به واردات
  • برند سازی

واردات از چین

سوالات متداول:

– حداقل سرمایه لازم برای واردات چقدر است؟

تامین سرمایه با توجه به فاکتورهایی مانند: حجم کالای خریداری شده، هزینه حمل و نقل، حقوق گمرکی، هزینه ی های مربوط به ترخیص کالا و … انجام می پذیرد.

– چگونه هزینه‌های غیرضروری را کاهش دهیم؟

روش های بسیار زیادی برای کاهش هزینه ها وجود دارد که در مقاله به آنها اشاره شده است. انتخاب بهترین تامین کننده، انتخاب روش حمل و نقل مناسب، مدیریت صحیح، بهبود فرایند ترخیص کالا و …، کاهش هزینه ها را به همراه خواهند داشت.

– آیا می‌توان با سرمایه کم واردات کرد؟

بله؛ واردات با هر سرمایه ای امکان پذیر است. مهمترین نکته دریافت مشاوره از کارشناسان بازرگانی پارس نیکان می باشد.

نتیجه‌گیری

یکی از فرصت ‌های تجاری سودآور برای افرادی که به دنبال موفقیت ‌های بزرگ هستند، واردات از چین است؛ اما نکته اینجاست که برای یک واردات ایده ‌آل، علاوه بر برنامه‌ریزی دقیق و یک مدیریت هوشمندانه باید در محاسبه هزینه های واردات و تامین سرمایه نیز از دانش حرفه ‌ای و تخصصی برخوردار باشید. به یاد داشته باشید که با کسب اطلاع و دریافت مشاوره از متخصصان و همچنین بررسی دقیق شرایط بازار، می‌ توان از موفقیت های بزرگ را تجربه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *